BoKS | ALV 13 oktober
6063
post-template-default,single,single-post,postid-6063,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

ALV 13 oktober

ALV 13 oktober

Dinsdag 13 oktober vond de tweede digitale ALV van BoKs plaats. Door verscherping van de maatregelen vanuit het kabinet  was het helaas niet mogelijk om fysiek bijeen te komen en werd deze wederom online georganiseerd.

Bij de opening van de ALV werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Sander Funcke, secretaris van woonbestuur Vletweide in Bunnik.

De digitale algemene leden vergadering werd druk bezocht. Er waren 18 woonbesturen vertegenwoordigd.

Naast het vaste punt van de bestuursupdates werd kort gesproken over de Prestatieafspraken Utrecht  en de Utrechtse samenwerking huurdersorganisatie. Tijdens de ALV is er gestemd over de herbevestiging van de statutenwijziging van de ALV van 30 juni. Nadat de notaris (ook digitaal aanwezig) het proces van de statutenwijziging kort toelichten, werden deze vervolgens bekrachtigt dan wel bevestigt.  

Aan Richard (Commissaris Rotterdam) en Sophie (Penningmeester) werd decharge verleend. Het bestuur bedankt Richard en Sophie hartelijk voor hun verdienstelijke inzet. Meriam werd benoemd als penningmeester bij BoKS.