BoKS | Het bestuur
3806
page-template-default,page,page-id-3806,page-child,parent-pageid-3773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Het bestuur

Het bestuur bestaat idealiter uit zeven bestuursleden, exclusief commissies. De bestuursleden zijn allen bij voorkeur woonachtig in SSH-panden. De bestuursleden verrichten hun werkzaamheden op vrijwillige basis en ontvangen een maandelijkse vrijwilligersvergoeding voor hun werkzaamheden.

 

Bestuursleden van BoKS kunnen, indien nodig en gewenst, ook scholing volgen om hun kennis te verbeteren om daarmee adequaat te kunnen reageren op ontwikkelingen.

 

Bestuursleden worden in beginsel benoemd voor een periode van twee jaar.

 

Om kennis te behouden en een goede vertegenwoordiging van haar leden te kunnen zijn tegenover SSH is het belangrijk om de continuïteit van het bestuur te waarborgen. De bestuursleden worden niet gelijktijdig benoemd waardoor overlap in bestuurservaring ontstaat. Dit komt de continuïteit binnen het bestuur ten goede.

 

Het huidige bestuur bestaat uit de volgende leden:

 

Voorzitter: Manuel Klesse (voorzitter@boksxl.nl)

Secretaris: Guido de Groot (guido@boksxl.nl)

Penningmeester: Sophie Luijendijk (sophie@boksxl.nl)

Commissaris Duurzaamheid & vice-voorzitter: Manuel Klesse (manuel@boksxl.nl)

Commissaris Belangenbehartiging: Willemijn Limborgh (willemijn@boksxl.nl)

Commissaris PR: Hilco van Gelsdorp (hilco@boksxl.nl)

BoKS Rotterdam: Richard Haag (richard@boksxl.nl)

(van links naar rechts) Richard Haag, Sophie Luijendijk, Guido de Groot, Manuel Klesse, Willemijn Limborgh en Hilco van Gelsdorp