BoKS | Bestuursweekend 2020
6055
post-template-default,single,single-post,postid-6055,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Bestuursweekend 2020

Bestuursweekend 2020

Na de bestuurswissel op de ALV van 13 oktober konden we op bestuursweekend om de nieuwe bestuursleden in te werken. We begonnen met een SSH-kennisquiz waarna we de volgende dag bespraken hoe onze vereniging en de SSH in elkaar steken. We behandelden ook wat onze relaties zijn met alle externe partijen zoals de Woonbond, andere huurdersorganisaties, VIDIUS etc. Daarna hebben we de portefeuilles verdeeld onder de bestuursleden. Tussendoor kregen we een college van de SSH over de geschiedenis van de Volkshuisvesting in Nederland en de Woningwet.

De laatste dag gingen we gezamenlijk op pad om het SSH vastgoed in Zwolle te bekijken. We bespraken het reilen en zeilen in deze stad met Woonbestuur Zwolle. Woonbestuur Zwolle is een uniek woonbestuur in de zin dat zij alle SSH-huurders in hun stad vertegenwoordigen en deze huurders wonen ook nog eens verspreid door de stad.