BoKS | 2021-01-22 Opstart Landelijk Overleg Studentenhuurders
6411
post-template-default,single,single-post,postid-6411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

2021-01-22 Opstart Landelijk Overleg Studentenhuurders

2021-01-22 Opstart Landelijk Overleg Studentenhuurders

Op initiatief van BoKS en Amsterdamse huurdersorganisatie VBU wordt er gewerkt aan de oprichting van een nieuw informeel samenwerkingsverband tussen studentenhuurdersorganisaties. Inmiddels zijn in totaal 10 huurdersorganisaties uit heel Nederland aangesloten bij het Landelijk Overleg Studentenhuurders (LOS). De samenwerking heeft als doel om onderling beter informatie en ervaringen uit te kunnen delen en om op landelijk niveau gezamenlijk op te trekken in de belangenbehartiging voor hurende studenten. De oprichting is nog in volle gang, later volgt meer informatie!

Landelijk overleg studentenhuurders