BoKS | Werving nieuwe huurderscommissaris
3533
post-template-default,single,single-post,postid-3533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Werving nieuwe huurderscommissaris

Werving nieuwe huurderscommissaris

Minstens een derde van de leden van de raad van commissarissen (RvC) van de SSH wordt benoemd op bindende voordracht van de BoKS. Afgelopen juli heeft Martijn van der Linden, die op voordracht van BoKS lid was van de RvC, een mooie carrièrestap gemaakt, maar die helaas niet te combineren was met zijn functie als huurderscommissaris. Afgelopen jaren heeft Martijn zich in zijn functie volledig ingezet voor de belangen van de huurder waarbij hij vaak in contact trad met de huurders, wij danken hem dan ook voor zijn inzet afgelopen jaren!

Het aftreden van Martijn betekent wel dat we komende tijd op zoek zullen gaan naar een nieuwe huurderscommissaris. We zullen hiervoor binnenkort een vacature verspreiden, houd hiervoor onze website en Facebook in de gaten!