BoKS | Doelstellingen
3797
page-template-default,page,page-id-3797,page-child,parent-pageid-3773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Doelstellingen

BoKS hanteert de volgende doelstellingen:

 

  1. BoKS wil een sterke huurderskoepel zijn met een goede communicatieve wisselwerking met haar leden. Hiertoe heeft ieder bestuurslid van BoKS enkele woonbesturen onder haar of zijn hoede en onderhoudt hiermee minstens eenmaal per kwartaal contact en leest de betreffende jaarverslagen. BoKS is representatief voor de huurders.

 

  1. BoKS stuurt het beleid van SSH en haar dochteronderneming Jebber in het belang van de huurders. Daarnaast zijn wij een belangrijke gesprekspartner om het ondernemingsplan van SSH te vormen. Ook zijn wij gesprekspartner van de gemeente en woningcorporaties met betrekking tot prestatieafspraken.

 

  1. BoKS is bekend bij bewoners van SSH en Jebber en goed vindbaar voor woningzoekenden. Dit door middel van de nieuwsbrief die minstens drie keer per jaar wordt uitgebracht door BoKS. Daarnaast houdt BoKS haar website up to date en profileert zich online.

 

  1. BoKS houdt contact met andere koepels van huurdersvertegenwoordiging in andere steden en zoekt hierin samenwerking. BoKS zet zich op deze wijze op landelijk niveau in voor de belangen van de student op het gebied van huisvesting.

 

  1. BoKS groeit met SSH mee. SSH breidt zich uit naar andere steden. Ook hier zal BoKS de belangen van de huurders blijven behartigen. BoKS zorgt dat zij representatief is in alle steden waar SSH zich heeft gevestigd.

 

  1. BoKS houdt zich continu met diverse zaken bezig, naast de ‘voorbijkomende’ dossiers, welke verenigd zijn in commissies dan wel werkgroepen.
image2