BoKS | Duurzaamheidsvisie
3549
post-template-default,single,single-post,postid-3549,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Duurzaamheidsvisie

Duurzaamheidsvisie

Duurzaamheid is een thema wat men tegenwoordig vaak tegen komt. Alle facetten binnen de maatschappij hebben er op de een of andere manier wel mee te maken. De voornaamste reden hiervan is klimaatverandering. Als eigenaar van vele woningen en kamers vindt BoKS dat de SSH hier ook zijn verantwoordelijkheden in moet nemen. Daarom heeft BoKS zijn visie op dit onderwerp vastgelegd in het ‘Visiedocument duurzaamheid’.

Het doel van BoKS met betrekking tot duurzaamheid is om duurzaamheid van alle woonruimten van de SSH en haar dochteronderneming Jebber tot een zo hoog mogelijk niveau te brengen en daarbij rekening te houden met de beschikbaarheid, betaalbaarheid en kwaliteit van de woningen en kamers.

De SSH is een maatschappelijke organisatie die circa 18.500 kamers en woningen aan studenten en starters verhuurd. Deze generatie van huurders zal een van de eerste generaties zijn die volledig de gevolgen van klimaatverandering zal ondervinden. Door de grote invloed van de SSH in de maatschappij en de relevantie tot en het belang voor haar doelgroep, moet de SSH alles wat in haar macht ligt doen om de koploper in de duurzame studentenhuisvesting te zijn.