BoKS | 15 mei 2021: Adviesaanvraag IP-TV
6443
post-template-default,single,single-post,postid-6443,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

15 mei 2021: Adviesaanvraag IP-TV

15 mei 2021: Adviesaanvraag IP-TV

BoKS stelt dat het belangrijk is om aan de wettelijke 70% instemmingsgrens te voldoen voordat er grote veranderingen worden doorgevoerd in de servicekosten. Op dit moment is daar nog niet aan voldaan en adviseerden wij om het niet af te schaffen. De woonbesturen waren als geheel niet eenduidig in hun reacties. Er kwam naar voren dat het onrechtvaardig is dat een overgrote meerderheid voor servicekosten betaalt terwijl zij er geen behoefte aan hebben. Er is maatwerk nodig, servicekosten per complex i.p.v. een besluit voor de 6.535 huurders als geheel.

De SSH zal  in  de komende  tijd  per  complex  nagaan  wat  de  behoefte  aan  het  continueren  van  de  dienst  is.  Is  er een  meerderheid  van  70%  of  meer  voor  afschaffen,  doen  we  dat  en  anders  niet.  Overleg  met  de provider  heeft  ons  geleerd  dat  dit  getrapt, per  complex  kan.

Zie voor het volledige advies & de reactie van de SSH.