BoKS | Vacature secretaris
6552
page-template-default,page,page-id-6552,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Vacature secretaris

BoKS is de landelijke koepelorganisatie voor alle huurders van woningcorporatie SSH. BoKS is een belangenbehartiger en behandelt complex-overstijgende belangen van de ruim 19.000 SSH-huurders. De leden van BoKS zijn woonbesturen van verschillende complexen van de SSH. Het BoKS bestuur bestaat momenteel uit 6 personen. Elk bestuurslid is aanspreekpunt en contactpersoon voor vier tot zes woonbesturen. Op dit moment zoeken we per direct een secretaris voor het dagelijkse bestuur van BoKS.

Jouw rol

Als secretaris van BoKS ben je het centrale aanspreekpunt voor zowel externe contacten als het interne bestuur. Samen met de voorzitter en penningmeester maak je deel uit van het dagelijks bestuur. Je weet waar alle bestuursleden individueel mee bezig zijn en ziet er op toe dat afspraken worden nagekomen. Je bent ervoor verantwoordelijk dat binnengekomen e-mail tijdig beantwoord wordt (zelf of door de overige bestuursleden). Daarvoor beheer je dagelijks de e-mailbox. Ook stel je de vergaderplanning op en beheer je de digitale agenda, zodat iedereen voorzien is van de actuele planning. Jij zult de Algemene Ledenvergadering organiseren (locatie, catering etc.). Daarnaast beheer je het digitale archief en vul je deze aan met relevante documenten, zodat bestuursleden informatie kunnen vinden indien nodig. Aansluitend wordt er van je verwacht dat je meedenkt over inhoudelijke dossiers en actuele onderwerpen binnen het werkveld van BoKS. De functie is voor een tijdsbesteding van gemiddeld 6-8 uur per week en zal starten na de volgende Algemene Ledenvergadering.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk betrokken bewoner van de SSH of Jebber die nauwkeurig werkt en makkelijk het overzicht behoudt. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een echte teamplayer en vind je het interessant en waardevol om je in te zetten voor de huurders van de SSH en Jebber.

Wat BoKS jou kan bieden

“Een kijkje in de keuken” wat betreft de bestuurlijke organisatie binnen de SSH en haar huurdersbelangenvereniging. Daarnaast is dit een ultieme kans om bestuurservaring op te doen bij een belangenvereniging van de op één na grootste woningbouwcorporatie voor studentenwoningen in Nederland. Tevens stelt deze mogelijkheid je in staat om een waardevol netwerk op te bouwen. Als bestuurslid binnen de vereniging krijg je een bestuursvergoeding, reiskostenvergoeding en het is mogelijk om met het bestuur relevante cursussen en trainingen te volgen.

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze rol als secretaris en beschik jij over de genoemde eisen en vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV en korte motivatie uiterlijk 27 september 2021 naar bestuur@boksxl.nl. Exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Indien jij nog vragen hebt over deze vacature dan kan je altijd contact opnemen met Nienke Brinkman (BoKS). Zij is te bereiken via het volgende e-mailadres: secretaris@boksxl.nl. Tevens kun je ook kijken op www.boksxl.nl voor meer informatie over BoKS als belangenorganisatie van de SSH.