BoKS | Penningmeester
5888
page-template-default,page,page-id-5888,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Penningmeester

BoKS is de landelijke koepelorganisatie voor alle huurders van woningcorporatie SSH. BoKS is een belangenbehartiger en behandelt complex-overstijgende belangen van de ruim 18.000 SSH- en Jebber-huurders. Onze zijn de woonbesturen van verschillende complexen van de SSH en Jebber. Het BoKS bestuur bestaat momenteel uit 6 personen. Elk bestuurslid is aanspreekpunt en contactpersoon voor vier tot zes woonbesturen. Op dit moment zoeken we een penningmeester voor het dagelijkse bestuur van BoKS.


Jouw rol


Als penningmeester van BoKS houd jij je bezig met alle financiële zaken. Je betaalt de facturen en doet de bestellingen, stelt jaarlijks de begroting op en na het einde van elk boekjaar stel je het financieel jaarverslag op. De penningmeester is ook het aanspreekpunt van de kascommissie, die het opgestelde financieel jaarverslag controleert. Bij de ALV in het voorjaar licht je de verschillende aspecten van het gevoerde financiële beleid toe aan de leden. Belangrijk is ook dat je gedurende het hele jaar de financiële administratie op orde houdt. Ervaring met boekhouding is dan ook een pré, maar geen harde eis. Daarnaast wordt er ook van je verwacht dat je meedenkt over inhoudelijke dossiers en actuele onderwerpen binnen het werkveld van BoKS. Samen met de secretaris en de voorzitter maak je deel uit van het dagelijks bestuur en zorg je ervoor dat aan alle randvoorwaarden van de organisatie wordt voldaan. De functie is voor een tijdsbesteding van gemiddeld 6-8 uur per week en zal starten na de volgende Algemene Ledenvergadering in oktober 2020.


Jouw profiel


Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk betrokken bewoner van de SSH of Jebber die nauwkeurig werkt en makkelijk het overzicht behoudt. Je hebt een cijfermatig inzicht, werkt zorgvuldig en integer en je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een echte teamplayer en vind je het interessant en waardevol om je in te zetten voor de huurders van de SSH en Jebber.


Wat BoKS jou kan bieden


“Een kijkje in de keuken” wat betreft de bestuurlijke organisatie binnen de SSH en haar huurdersbelangenvereniging. Daarnaast is dit een ultieme kans om bestuurservaring op te doen bij een belangenvereniging van de op één na grootste woningbouwcorporatie voor studentenwoningen in Nederland. Tevens stelt deze mogelijkheid je in staat om een waardevol netwerk op te bouwen. Als bestuurslid binnen de vereniging krijg je een bestuursvergoeding, reiskostenvergoeding en het is mogelijk om met het bestuur relevante cursussen en trainingen te volgen.


Solliciteren


Ben jij enthousiast geworden over deze rol als penningmeester en beschik jij over de genoemde eisen en vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV en korte motivatie uiterlijk 20 september naar secretaris@boksxl.nl. De sollicitatiegesprekken staan gepland op 28 en 29 september in Utrecht. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Indien jij nog vragen hebt over deze vacature dan kan je altijd contact opnemen met Sophie Luijendijk (BoKS). Zij is te bereiken via het volgende e-mailadres: sophie@boksxl.nl.