BoKS | Commissaris Rotterdam
5900
page-template-default,page,page-id-5900,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Commissaris Rotterdam

BoKS is de landelijke koepelorganisatie voor alle huurders van woningcorporatie SSH. BoKS is een belangenbehartiger en behandelt complex-overstijgende belangen van de ruim 18.000 SSH- en Jebber-huurders. Onze zijn de woonbesturen van verschillende complexen van de SSH en Jebber. Het BoKS bestuur bestaat momenteel uit 6 personen. Elk bestuurslid is aanspreekpunt en contactpersoon voor vier tot zes woonbesturen. Op dit moment zoeken we een commissaris Rotterdam voor het bestuur van BoKS.


Jouw rol

De rol van commissaris Rotterdam is het onderhouden van contact met de verschillende woonbesturen en deze te informeren over de bezigheden van het BoKS-bestuur en het SSH-beleid. Jij bent vormend bij de uitvoering van het zojuist afgesloten Akkoord Studentenhuisvesting Rotterdam. Daarnaast ben je betrokken bij het maken van prestatieafspraken tussen BoKS de gemeente en de SSH/Jebber. Zo functioneren de woonbesturen en het BoKS-bestuur gezamenlijk als brug tussen bewoners, de SSH/Jebber en de gemeente. 

Als commissaris Rotterdam functioneer je goed als lid van een hecht team en ben je niet bang om een eigen mening te vormen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van contact met bewonerscommissies en het behartigen van huurdersbelangen. De functie is voor een tijdsbesteding van gemiddeld 6-8 uur per week en zal starten na de volgende Algemene Ledenvergadering in april 2021.


Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een maatschappelijk betrokken bewoner van de SSH of Jebber die de drijvende kracht achter huurdersvertegenwoordiging van studerend Rotterdam wil zijn. Daarnaast ben je een echte teamplayer en vind je het interessant en waardevol om je in te zetten voor de huurders van de SSH en Jebber.


Wat BoKS jou kan bieden

“Een kijkje in de keuken” wat betreft de bestuurlijke organisatie binnen de SSH en haar huurdersbelangenvereniging. Daarnaast is dit een ultieme kans om bestuurservaring op te doen bij een belangenvereniging van de op één na grootste woningbouwcorporatie voor studentenwoningen in Nederland. Tevens stelt deze mogelijkheid je in staat om een waardevol netwerk op te bouwen. Als bestuurslid binnen de vereniging krijg je een bestuursvergoeding, reiskostenvergoeding en het is mogelijk om met het bestuur relevante cursussen en trainingen te volgen.


Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden over deze rol als commissaris Rotterdam en beschik jij over de genoemde eisen en vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV en korte motivatie voor 12 april naar secretaris@boksxl.nl. Indien jij nog vragen hebt over deze vacature dan kan je altijd contact opnemen met het bestuur via een mail.