BoKS | Algemeen bestuurslid / Communicatie + PR
5883
page-template-default,page,page-id-5883,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Algemeen bestuurslid / Communicatie + PR

BoKS is de landelijke koepelorganisatie voor alle huurders van woningcorporatie SSH. BoKS is een belangenbehartiger en behandelt complex-overstijgende belangen van de ruim 18.000 SSH- en Jebber-huurders. Onze zijn de woonbesturen van verschillende complexen van de SSH en Jebber. Het BoKS bestuur bestaat momenteel uit 6 personen. Elk bestuurslid is aanspreekpunt en contactpersoon voor vier tot zes woonbesturen. Op dit moment zoeken we een commissaris communicatie en PR voor het bestuur van BoKS.


Jouw rol


De bezigheden van BoKS zijn van belang voor alle SSH- en Jebber-huurders dit betekent dat zij continu op de hoogte gehouden dienen te worden over de ontwikkelingen binnen de SSH en BoKS. De Commissaris PR zorgt ervoor dat de communicatiekanalen van BoKS optimaal benut worden en dat BoKS zichtbaar is voor de huurders. Als commissaris PR functioneer je goed als lid van een hecht team en ben je niet bang om een eigen mening te vormen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van contact met bewonerscommissies, het behartigen van hun belangen, beheren van de communicatiekanalen van BoKS (o.a. website, nieuwsbrief, Facebook en Instagram) en het opstellen van een plan om het bereik van BoKS te vergroten en daarmee ook de afstand tussen BoKS en de huurder te verkleinen. Daarnaast zal jij een strategisch plan bedenken en uitvoeren hoe BoKS zich beter kan positioneren als landelijke huurdersorganisatie van de SSH. De functie is voor een tijdsbesteding van gemiddeld 6 uur per week en zal starten na de volgende Algemene Ledenvergadering in oktober 2020.


Jouw profiel


Wij zijn op zoek naar een bewoner van de SSH of Jebber met passie voor communicatie/marketing. Je bent goed in schrijven en weet hoe je op een creatieve manier mensen weet te bereiken via Social Media. Daarnaast ben je een echte teamplayer en vind je het interessant en waardevol om je in te zetten voor de huurders van de SSH en Jebber.


Wat BoKS jou kan bieden


“Een kijkje in de keuken” wat betreft de bestuurlijke organisatie binnen de SSH en haar huurdersbelangenvereniging. Daarnaast is dit een ultieme kans om bestuurservaring op te doen bij een belangenvereniging van de op één na grootste woningbouwcorporatie voor studentenwoningen in Nederland. Tevens stelt deze mogelijkheid je in staat om een waardevol netwerk op te bouwen. Als bestuurslid binnen de vereniging krijg je een bestuursvergoeding, reiskostenvergoeding en het is mogelijk om met het bestuur relevante cursussen en trainingen te volgen.


Solliciteren


Ben jij enthousiast geworden over deze rol als commissaris PR en beschik jij over de genoemde eisen en vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Mail jouw CV en korte motivatie uiterlijk 12 april 2021 naar bestuur@boksxl.nl. Indien jij nog vragen hebt over deze vacature dan kan je altijd contact opnemen met Nienke Brinkman (Secretaris BoKS). Zij is te bereiken via het volgende e-mailadres: secretaris@boksxl.nl.